2015 CD Marjorie Barnes

Met mijn hele goede vriendin Marjorie Barnes nam ik een album op in de Kuitenbrouwer en Henselmans studio’s in Utrecht. Voor mij voor het eerst een geheel digitale opname in Nuendo, het was een probleemloze opname. Door de juiste microfoonplaatsing klonk alles al heel snel heel goed. Geen enkele toonregeling gebruikt en niet een enkele compressor. Slechts in de mixage minimale compressie en wat galm. Met dank aan Jeroen Ransijn, Laurent Sibelo en John Weijers. Drums: Niek de Bruijn, Bas: Frans de Geest, Gitaar: Jean-Jacques Royer, Piano: Rob van Bavel

Er staan songs in de download top 100 in Singapore!

2014 okt Kuitenbrouwers studio
De Kuitenbrouwer Henselmans studio

Ook de visuele promo’s maakten we voor Zennez records.

In 1983 schreef mijn goede vriend Steve Yelick een song die Marjorie graag op haar Album wilde hebben. Dat Album werd opgenomen in Wisseloord, ik mocht de extra song engineren… wow super!

Wisseloord studio 2Wisseloord (de opnames zijn op de Philips mengtafel gemaakt, niet met deze SSL)

Drift Away met op drums: Cees Kranenburg, bas: Theo de Jong, gitaar: Eef Aalbers, piano: Rob Franken, sax: Ruud Brink, trompet: Klaas Wit, trombone: Bart van Lier. Het was een verademing voor mij dat alles geweldig klonk in de Wisseloord studio’s toentertijd.