2013 Elske DeWall live

Elske DeWall deed een optreden op het schip “Santa Maria Manuela” voor Photographics. Ik deed het geluid aan dek, maar ook schakelde ik het beeld benedendeks en nam het geluid multitrack op. Diezelfde avond was het optreden te zien op Omroep Zeeland.

O ja, check ca 12 minuten, best wel wat publiek! Ik was erg blij met de prestaties van Elske en de band.

Camera: Peter van den Assem, Henk van der Doel, Youri Koppelmans, Maarten Kempen, Xander Koppelmans.

Op het dek stonden twee Tannoy T12 en twee 15 inch subwoofers en twee DB actieve monitors. Een O1V mixer met Dante interface die over cat 5 kabel 16 kanalen kan versturen over 500 meter. Onder het dek zat ik met mijn Mac en Nuendo om de 16 kanalen op te nemen. Alle kanalen kwamen uit de pre-amps, dus pre-eq en pre-compressie. Aan dek werd minmaal eq gebruikt (wat laag af) en een beetje galm om lekker te kunnen zingen. De gitaren waren allemaal met DI en de beatbox met een microfoon, natuurlijk alle zang met microfoons.

Het beeld ging met HDMI en SDI naar de Black-magic ATEM, daarop schakelde ik het beeld en nam de beeldmenger op op mijn Mac. Later hebben we de titels en wat tussenshot gemonteerd.