2023 DEPOT – Reflecting Boijmans

Sonia Herman Dolz vroeg mij om te helpen met de audio opnames van de film over het Depot. Dat heb ik met enorm veel plezier gedaan. Ik ontmoette Sjarel Ex en Winy Maas en heb fijn met ze samengewerkt. Het resultaat mag er zijn en ik ben daar enorm trots op. Samen met Stef Tijdink was het draaien meer dan prettig, met geklauter over de verborgen stukken van het oude Boijmans. Ik ben ook erg blij met de mixage van Erik de Reus. Ik maakte een DCP om de 5.1 audio mixage in een bioscoopzaal te checken.

Sonia heeft er enorm werk van gemaakt en is niet voor een eerste versie gevallen. Ik mocht meegenieten en kijken naar de ontwerpen. Het is erg fijn dat zoiets nog kan in deze “snelle” tijden. Het resultaat is ernaar, een heerlijk kijk en luister plezier van hoge kwaliteit.